2014. augusztus 8., péntek

FOGas kérdés... és a többi

Június elején bújt ki az alsó kettő. Már akkor úgy tűnt, lesz ennek még folytatása, de aztán parkolópályára került a dolog egészen két héttel ezelőttig. Az első kettő se volt kutya, de ez...

Az én éjszakákat átalvó lányom - tudom, tudom, el voltunk kényeztetve - most 3* ébred. Éjjel és altatásokkor sír, napközben nyüszög és sír. Az autóban, a babakocsiban, kézben, mindenhol. A Dentinox csak addig jó, amíg éppen kenem neki, a Nurofen egy fél órás alvást csikar ki, aztán kezdődik elölről.
Már fehéredik neki. Egy hete is fehéredett. Nem mozdul. Mikor lesz már vége? És ha ez ilyen, mi lesz velünk a szemfogaknál, ami állítólag az egyik legrosszabb?

A panaszt elhagyva egyébként jól vagyunk. Betöltötte a 8. hónapot, "futva" mászik, kapaszkodva stabilan áll (egykezezik is), felvesz dolgokat a földről, álló helyzetből leül, letérdel (egy kicsit fellélegezhetek a sok fejkoppantás után), mászásból feltérdel. Még mindig matrica, nagyon. A játékai nem igazán hozzák lázba, viszont minden érdekli, ami nem neki való. Üldözi a porszívót. Utálja az öltözést és a pelenkacserét. Na jó, igazából a hátonfekvést. Enni továbbra sem szeret, illetve a tápszert most szó szerint zabálja -gondolom fejlődési ugrás lehet -, de a szilárdat... Imádja a macskát, néha már simogatja is, nem csak tépi. :) Nevet, ha nevetünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése