2014. június 4., szerda

Álmok

Feladvány álomfejtőknek:

1. Három részből áll. Az elsőben egy toronyházban vagyunk, ahol a plafonról csöpögni, majd folyni kezd a víz. Menekülünk, de nem elég gyorsan, a mennyezet beszakad. Snitt. (Gondolom felébredtem.)
A második részben a macska az őrületbe kerget a nyávogásával és bántalmazom (azt hiszem belerúgok), mire lesántul. Betesszük a kuktába mondván, főve több értelme van. A tetejét sajna nem tudjuk rácsukni, mert kilóg belőle. Amíg szeletelek mellé különböző zöldségeket, a macska továbbra is nyávog. Végül megsajnálom és kivesszük. El akarjuk vinni állatorvoshoz, de curry-szaga van, ezért megborotválom. Snitt.
A harmadikban I és egy másik csávó összevesznek, a dolgot versennyel akarják eldönteni. Élővízen, odafelé csónakkal, visszafelé úszva. Utánuk megyek, hogy segítsek I-nek. Egy zsilipen kell átúszni, kínlódunk, a csávó beér minket. Snitt.

2. Anyu eljön hozzánk, jegyet kellene venni neki, de az automata nem működik. A mögöttünk álló pasi türelmetlen, kést ránt, de sikerül elkerülnünk a komolyabb konfliktust. Úgy döntünk, ezúttal anyu bliccelni fog, de hosszútávon ez az út nem járható, hát I visszamegy egy másik automatát keresni.. Mi közben hazaérünk, I még mindig sehol. Rossz előérzetem van, elindulok megkeresni. A mozgólépcső alján találom mentősökkel körülvéve, éppen kötözik, megkéselték. Mentősök el, I saját lábon szintén elmegy valahová, én metróval indulok anyuhoz. Éppen a húgommal telefonálok, amikor látom, hogy leszakadt a sínpálya, a metró iszonyatos magasságból a mélybe zuhan. A húgommal üzenem anyunak, hogy szeretem. Snitt.

Ennek a sok marhaságnak csak egy értelme volt: Enzo fedőneve azóta kuktaszökevény. 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése