2014. június 18., szerda

30-on túl

Régen jöttem. Nincs túl sok időm írni, amikor meg lenne, akkor kedvem nincs. Az utóbbi két hónapban már több időzített bejegyzésem is volt, pedig az elején megfogadtam, mindig aktuálisak lesznek a bejegyzéseim. Úgy tűnik, rácáfolok arra a tanulmányra, miszerint a gyesen lévő anyukák a legaktívabb bloggerek...

A hónap elején Magyarországon voltunk, a két nagyi között megosztva, mert a saját házunkat - látszólag ezúttal hosszabb időre - sikerült kiadnunk. Egészen tűrhető volt a kétlakiság, még anyós is viszonylag normális volt. Persze azért akadt két beszólás, de hát nem is ő lenne...

Az elmúlt időszak egyik legjelentőségteljesebb eseménye - pofátlanul magamat helyezve előtérbe - a születésnapom volt. Az ünneplés csendesre sikeredett: vacsorázós, színházas este anyu és a tesóim jóvoltából, I-vel pedig szerényen, meghitten egy gyertyás muffin mellett. 
30. Nem szeretem. 10 éve nem ilyen elképzeléseim voltak az életemről. Nem panaszkodhatom, hiszen jól élünk és itt van Nadine is, csak nem olyan. Nem úgy, nem ott, nem annyian. Más. Másképpen boldog.

Aztán helyet szorítok a kishölgynek is, hiszen egy anyának ez a dolga. Szóval az utóbbi 3 hétben komoly változások álltak be nálunk. Először is, már van mivel harapnia. Kettő is. A hármas-négyes pedig szünet nélkül úton, amint azt az éjjelenkénti 3-4 ébredés is bizonyítja. Gagyog, le se lehet lőni. (Ebben komoly szerep jutott anyósoméknál a sok gyereknek/ingernek.) Pörgeti a nyelvét, "köpköd" és hát természetesen ezt teli szájjal a legjobb gyakorolni, így lassan érdemes lenne beszereznem egy szkafandert. Kúszik/mászik. Ma pl. amíg elmosogattam két tányért, kimászott a konyhába. Komolyan elgondolkodtam egy babakarámon, de az egy vagyon. Egyszerűbb és olcsóbb, ha veszünk még egy szekrényt a szobába és mindent elpakolok, amit nem kellene tapiznia/szájába vennie. Persze ez a teregetés problémakörét nem oldja meg, mert a szárítót már kétszer majdnem magára rántotta, máshol viszont nincs helyem felállítani. Olyan gyorsan - és sunyin - kavar, hogy már Enzo sincs tőle biztonságban.

http://aboutalexlifestyle.blogspot.co.at/2010/08/cat-and-dog.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése